Blanche Dael Koffie


Bij het familiebedrijf Blanche Dael houdt men van koffie en van thee. Van de geur, de smaak en de warmte. Van de zintuigen die het prikkelt en van de ontmoeting die het stimuleert. Van alles eigenlijk. Blanche Dael is dé koffiebranderij en theepakkerij uit Maastricht. In de stad die stijl en goede smaak koestert, brandt Blanche Dael de koffie en pakt men thee voor oprechte genieters. Voor mensen die veel waarde hechten aan kwaliteit. Voor mensen die kiezen voor eerlijke producten met een echt verhaal. De koffie en thee wordt dan ook alleen van de beste grondstoffen gemaakt, en die selecteert Blanche Dael zelf. 


Blanche Dael thee

Kruiden thee

Rooibos thee

Groene thee

Zwarte thee

Lavazza Koffie Capsules


De geschiedenis van Lavazza is dat van een bedrijf dat, voor meer dan 120 jaar, een visie heeft nagestreefd op basis van passie voor het werk, voor het product en het land waarin het opereert. Deze waarden zijn sinds haar oprichting in 1895 ingebakken in het DNA van Lavazza, en bevestigd door vier generaties ondernemers.
Elk familielid dat in het bedrijf heeft gewerkt heeft bijgedragen aan de groei, de transformatie van het bedrijf tot wat het vandaag de dag is geworden, maar nog steeds trouw gebleven aan de kwaliteiten van passie en innovatie die het van Luigi Lavazza heeft geërfd.


Hartige en zoete waren


Met onze selectie aan hartige en zoete waren levert men aan elk kopje koffie of thee een echte verrijking. Leuk om uw gasten mee te verrassen, maar natuurlijk ook heerlijk om langdurig van te genieten. 


Siropen Maison Routin 1883


Maison Routin 1883 is begonnen met de visie van één mens, getalenteerd kruidkundige Philibert Routin en zijn 35 plantensoorten uit de Franse Alpen. In de jaren ‘50 kwam er meer welvaart in de regio en kwamen veel toeristen naar dit gebied om te skiën, wat ervoor zorgde dat Routin bekend werd om de heerlijke aroma’s. Philibert Routin inspireerde zijn erfgenamen die met veel enthousiasme verder zijn gegaan met dit mooie concept. Zij richten Lab 1883 op in de jaren ’90. Wat Philibert Routin nooit had kunnen bedenken is dat Maison Routin 1883 nu haar 130ste verjaardag viert en dat de siropen tegenwoordig als de hoogste kwaliteit aromatiserende siropen worden beschouwd.